Folyékony kesztyűk

                  
FOLYÉKONY KESZTYŰK

                  
Megelőzés, bőr-elővédelem

Kezünk védelme nagyságrendekkel növelhető, ha elővédő készítményt (folyékony kesztyűt) használunk a munkavégzés megkezdése előtt. Erre a célra kétféle készítményt fejlesztettünk ki. Egy vízben oldódó és egy vízben nem oldódó terméket, a vizes és a nem vizes munkákhoz.   

                  

             
Aquaprevent-A 

              
Ez a termék a nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél alkalmazható rendkívül jó eredménnyel.

 Védőfilmet képez a bőrön és megvédi a vízben nem oldódó szennyező anyagokkal szemben (zsírok, olajok, lakkok, ragasztók, festékek, műanyagok, kátrányok, porok, bitumen, üvegszál, csiszolópor, stb.). A bőrvédő krém vízben oldódik, így gyakorlatilag szappan használata nélkül, hideg vagy langyos vízzel lemosható a kézről a szennyeződéssel együtt. Hatása hosszú (3 – 4 óra), de minden kézmosás után természetesen újra kell alkalmazni.

 

 

               
Aquaprevent-B  

                       
Ez a termék vízben nem oldódik, így lúgos, savas, vizes anyagokkal történő munkákhoz ajánljuk. Erősen zsíros hatású, ezért vízzel és szappannal csak nehezen távolítható el. Használata után a bőr víztaszítóvá válik, így különösen ott alkalmazható jól, ahol sokszor kell vízbe nyúlni. Védő hatását szabadgyök-semlegesítő E-vitamin  tartalma tovább fokozza, titán dioxid tartalma pedig véd a káros UV sugarakkal szemben.  Hatástartama rendszeres vízbe nyúlás során 4 óra, ezután a kezelést újra el kell végezni.