Láthatatlan kesztyűk

                  
FOLYÉKONY, LÁTHATATLAN KESZTYŰK

                   
Megelőzés, bőr-elővédelem

Kezünk védelme nagyságrendekkel növelhető, ha elővédő készítményt (folyékony kesztyűt) használunk a munkavégzés megkezdése előtt. Erre a célra kétféle készítményt fejlesztettünk ki. Egy vízben oldódó és egy vízben nem oldódó terméket, a vizes és a nem vizes munkákhoz.   

                  

             
Aquaprevent-A 

              
Ez a termék a nem vizes anyagokkal történő munkavégzésnél alkalmazható rendkívül jó eredménnyel.

 Védőfilmet képez a bőrön és megvédi a vízben nem oldódó szennyező anyagokkal szemben (zsírok, olajok, lakkok, ragasztók, festékek, műanyagok, kátrányok, porok, bitumen, üvegszál, csiszolópor, stb.). A bőrvédő krém vízben oldódik, így gyakorlatilag szappan használata nélkül, hideg vagy langyos vízzel lemosható a kézről a szennyeződéssel együtt. Hatása hosszú (3 – 4 óra), de minden kézmosás után természetesen újra kell alkalmazni.

 

 

               
Aquaprevent-B  

                       
Ez a termék vízben nem oldódik, így lúgos, savas, vizes anyagokkal történő munkákhoz ajánljuk. Erősen zsíros hatású, ezért vízzel és szappannal csak nehezen távolítható el. Használata után a bőr víztaszítóvá válik, így különösen ott alkalmazható jól, ahol sokszor kell vízbe nyúlni. Védő hatását szabadgyök-semlegesítő E-vitamin  tartalma tovább fokozza, titán dioxid tartalma pedig véd a káros UV sugarakkal szemben.  Hatástartama rendszeres vízbe nyúlás során 4 óra, ezután a kezelést újra el kell végezni.

 AQUAPREVENT-Ag

Ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű

A védelem újabb vonala

AQUAPREVENT-Ag

Elég 50 alkalomra

Különösen ajánljuk azoknak, akiknek a keze nem bírja az alkohol szárító hatását.

A készítmény használatakor a tiszta kezünkön kenjünk szét egyenletesen  egy pumpálásnyi krémet, amely fél percen belül már nem látható a bőrön, de egy láthatatlan stabil filmréteget képez  megfelelő védelmet adva a különböző kórokozókkal szemben.

A krém ezüst tartalma fény hatására folyamatosan szabadul fel biztosítva a megfelelő ezüst koncentrációt és így 4-5 órás védelmet biztosít a különböző vírusok, baktériumok és gombák ellen.

A készítmény egy egyszerű langyos vizes kézmosással eltávolítható a kézen levő minden szennyeződéssel együtt. A védelem kézmosástól kézmosásig tart.

Termékünk az ezüst régóta ismert és dokumentált baktérium, vírus és gombaölő hatását használja ki az egészségünk védelmében. Az ezüst mintegy 650 kórokozóra hat. Ezt a hatást már az ókorban is ismerték és alkalmazták. A föníciaiak ezüst edényben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet, hogy megvédjék a romlástól, de még a tej is megvédhető hosszú ideig, ha egy ezüstpénzt teszünk bele. Napjainkban a NASA az űrhajósok vízkészletének tisztán tartására is ezüstöt használ. 

Jól ismert, hogy a mindennapos használati tárgyaink közül is sok rendelkezik ezüst bevonattal. Mosógép, mosogató gép, hűtő, sőt még wc ülőke is van ilyen. Ezek a tárgyak mind az egészségünk védelmét szolgálják.

Nagyon fontos tudni, hogy az ezüst hatásával szemben a kórokozók nem tudnak rezisztenciát kialakítani, így nagy biztonsággal korlátlan ideig használható az ezüst tartalmú készítmény.

Mi most egy olyan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy ezt a védelmet mindenhová magával viheti a kezén vagy bármely más védeni kívánt testfelületén, amelyet az Aquapevent-Ag- vel beken.

A folyamatosan keletkező ezüst kolloid részecskék felszíni nagysága a finom eloszlás miatt rendkívül ideális és így a hatékonysága kíváló. Az ezüst gyakorlatilag atomi méretű és ez az alacsony nanométer, subnanométer biztosítja a kívánt hatást.

Soha ne felejtse el bekenni a kezét mielőtt elmegy otthonról!

Praktikus utazásnál,vásárlásnál,munkahelyen,irodában,iskolában,oviban.

A rendkívüli airless csomagolás optimális adagolást biztosít és ezen kívül a termék maradék nélkül kinyerhető a  flakonból a belső pumpa segítségével.