AQUADRAGON kozmetikumok,ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű, telomeráz, fiatalság, szépség, egészség

Termékeink

Termékeink széles skáláját úgy osztottuk fel, hogy mindenki gyorsan és könnyen megtalálja  a számára legmegfelelőbbet. 

 

A munkavédelmi készítményeket  megtalálhatják a Folyékony kesztyűk, Ipari kéztisztítók, Folyékony szappanok és tusfürdők, Kéz és testápolók címszavak alatt. Ezek a készítmények kiválóan alkalmazhatóak az ipar bármely területén az elővédelem, a bőrtisztítás és a bőrápoláson át mindenféle munkavédelmi célra.Ezek a termékek ugyan elsősorban munkavédelmi célra készültek, mégis - vagy talán éppen ezért - ugyan olyan jól, ha nem jobban alkalmazhatók a mindennapi életünkben a bőrünk, testünk védelmére, ápolására. Éppen ezért ajánljuk ezeket a készítményeket mindenki számára.

 

A szépülni vágyóknak csak a ráncaik elvesztését tudjuk felajánlani. Kérjük részletesen tanulmányozzák az Aquaoxygén termékcsalád, a Q10-es arckrém és az Aqualight termékcsalád címszavak alatti leírásokat.
Bátran válasszanak bármelyik készítményből, hihetetlen hatékonyságuk Önöket is megdöbbenti majd.

 

Megoldást nyújtunk azoknak is, akik a kilóiktól szeretnének megszabadulni. Keressék a megoldást a Fogyás új távlatai címszó alatt. Az ebben a fejezetben szereplő termékeink valamelyikével véglegesen elveszthetik felesleges kilóikat, méghozzá igen kíméletes, a szervezetet egyáltalán nem károsító természetes módon.

 

A kozmetikusok részére ajánljuk a Haj és arcszeszek és a Kozmetikusoknak címszó alatti termékeinket és azt a lehetőséget, hogy bátran hívjanak minket, mert kívánságukra egyedi termékeket is előállítunk, illetve nálunk vásárolhatnak kis mennyiségű ható és vivőanyagokat is.

Végül pedig ajánljuk az egyik legújabb termékünket, a Fit-Elixír kapszulát azoknak, akik fiatalok akarnak maradni vagy szeretnének fiatalabbak lenni. A részletes leírást megtalálják a Fiatalság forrása és a Fiatalítás
címszavak alatt.

Jó kalandozást kívánunk a termékeink között, reméljük mindenki megtalálja azt, amire vágyik!

 

Szavazás

Kipróbálná e a fiatalító kapszulánkat, ha olcsóbb lenne?

Szavazok

Újdonságok

Aquaprevent-Ag ezüst …

Aquaprevent-Ag ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű Ár: 2 590 FtEgységár: 52 Ft /ml
Új

Kapcsolat

Tel: +36-26 335 091
Fax: +36-26 335 091

Mobil: 06 30 9528 858,

          06 30 9891 824
E-mail: aquadragonkft@gmail.com


Nyitvatartás:
Hétfő:       8.00 - 15.00
Kedd:        8.00 - 15.00
Szerda:     8.00 - 15.00
Csütörtök: 8.00 - 15.00
Péntek:     8.00 - 13.00
Szombat:  Zárva
Vasárnap: Zárva