Termékeink

Termékeink széles skáláját úgy osztottuk fel, hogy mindenki gyorsan és könnyen megtalálja  a számára legmegfelelőbbet. 

 

A munkavédelmi készítményeket  megtalálhatják a Folyékony kesztyűk, Ipari kéztisztítók, Folyékony szappanok és tusfürdők, Kéz és testápolók címszavak alatt. Ezek a készítmények kiválóan alkalmazhatóak az ipar bármely területén az elővédelem, a bőrtisztítás és a bőrápoláson át mindenféle munkavédelmi célra.Ezek a termékek ugyan elsősorban munkavédelmi célra készültek, mégis - vagy talán éppen ezért - ugyan olyan jól, ha nem jobban alkalmazhatók a mindennapi életünkben a bőrünk, testünk védelmére, ápolására. Éppen ezért ajánljuk ezeket a készítményeket mindenki számára.

 

A szépülni vágyóknak csak a ráncaik elvesztését tudjuk felajánlani. Kérjük részletesen tanulmányozzák az Aquaoxygén termékcsalád, a Q10-es arckrém és az Aqualight termékcsalád címszavak alatti leírásokat.
Bátran válasszanak bármelyik készítményből, hihetetlen hatékonyságuk Önöket is megdöbbenti majd.

 

Megoldást nyújtunk azoknak is, akik a kilóiktól szeretnének megszabadulni. Keressék a megoldást a Fogyás új távlatai címszó alatt. Az ebben a fejezetben szereplő termékeink valamelyikével véglegesen elveszthetik felesleges kilóikat, méghozzá igen kíméletes, a szervezetet egyáltalán nem károsító természetes módon.

 

A kozmetikusok részére ajánljuk a Haj és arcszeszek és a Kozmetikusoknak címszó alatti termékeinket és azt a lehetőséget, hogy bátran hívjanak minket, mert kívánságukra egyedi termékeket is előállítunk, illetve nálunk vásárolhatnak kis mennyiségű ható és vivőanyagokat is.

Végül pedig ajánljuk az egyik legújabb termékünket, a Fit-Elixír kapszulát azoknak, akik fiatalok akarnak maradni vagy szeretnének fiatalabbak lenni. A részletes leírást megtalálják a Fiatalság forrása és a Fiatalítás
címszavak alatt.

Jó kalandozást kívánunk a termékeink között, reméljük mindenki megtalálja azt, amire vágyik!