Kozmetikusoknak

 

NOSZTALGIA PROFESSZIONÁLIS KOZMETIKUMOK

A nosztalgia professzionális kozmetikumok az elmúlt 60 év kiváló, jól bevált, de ma már nem gyártott termékeinek receptúrája alapján készültek sokak örömére, akik még emlékeznek rájuk és szerették őket különleges hatásaik miatt.

 

Nosztalgia H8 hajfénykrém

Táplálja védi a hajat. Használatakor mogyorónyi krémmel a hajvégeket többször simítsuk át majd fésüljük fel a hajat.
Nagyon szép magas fényt ad a hajnak. Minden hajtípusra használható!  A  készítményt 50 és 500 ml-es tégelyben szereljük ki.

Nosztalgia masszírozó krém

A készítmény különleges természetes összetevői rendkívül hatékonyan ápolják, táplálják, védik a bőrt. Elősegítik a bőrtápláló hatóanyagok bevitelét a bőr legmélyebb rétegeibe is. A masszírozó krém kézi és gépi masszírozásra egyaránt használható. Rendszeres használatával elkerülhető a bőr kellemetlen kiszáradása. A bőrt bársonyosan simává, puhává teszi. Kiszerelése 1000 ml –es tégelybe történik.

 

Nosztalgia Dermafil paszta

A Nosztalgia Dermafil paszta elsősorban a bőrön levő pattanások leszárítására szolgál. Használatakor a gondosan megtisztított pattanásos bőrt egyenletesen kenjük be a pasztával és legalább 30 percig hagyjuk rajta. A készítményt közvetlenül helyi kezelésre is alkalmazhatjuk, ilyenkor a pattanások közvetlen környékére helyezve használhatjuk. Kiszerelés: 250 és 1000 ml-es tégelyben.

 

Nosztalgia Exotic bőrnyugtató krém

Az Exotic bőrnyugtató krém természetes hatóanyagai sikeresen ápolják a gyulladt, érzékeny bőrt. Rendszeres használatával az érzékeny bőr megnyugszik, simává, üdévé, bársonyos tapintásúvá válik. Minden bőrtípusra ajánljuk!  Kiszerelés: 250 és 1000 ml tégelyben.

 

Nosztalgia Prodermin

A készítmény természetes csukamájolajat tartalmaz, mely gazdag A és D vitaminban. Kiválóan alkalmazható a seboreás bőr és kisebb égések (napégések is) kezelésére. Bőrnyugtató, bőrtápláló hatású.
Kiszerelés: 250 ml-es tégely.

 

Nosztalgia Dermosz fertőtlenítős arcszesz

A Dermosz arcszesz használatát elsősorban kozmetikai kezelések után ajánljuk. A készítmény kellemes, frissítő hatású. Tonizáló, összehúzó, enyhén fertőtlenítő hatású, elősegíti a kisebb sebek,
gyulladások gyorsabb gyógyulását.

 Kiszerelés: 1000 ml-es flakon.

 

 Nosztalgia Arclemosótej

Ezt a klasszikus összetételű arctejet minden bőrtípusra ajánljuk! Alkalmas smink eltávolításra is. Jól és könnyen alkalmazható, kiváló tisztító hatású, kellemes érzetet kelt, érzékeny bőrre is alkalmazható. Gyorsan felszívódik nem hagy zsíros fényt.

Kiszerelés: 1000 ml-es flakon

 

ALAP KÉSZÍTMÉNYEK

Alapkészítményeinket elsősorban
kozmetikusoknak, masszőröknek ajánljuk!

 

Alap zselé pakoláshoz                   500 ml tégely

Alap krém nappali                        500 ml tégely

Alap krém éjszakai                       500 ml tégely

 

ÚJ TERÉK

Nosztalgia Oleo super masszírozó krém

Ez a készítmény három különleges hidegen sajtolt növényi olajat - napraforgó, oliva, ricinus olajat - és különleges hidratáló formulánkat tartalmazza. Használatakor bőrünk élettel telitődik puhává, simává, rugalmassá válik, még a rendkivül száraz bőrt is kiválóan hidratálja, táplálja.

Mindenfajta masszírozáshoz ajánljuk!

Kiszerelés: 500 ml-es tégelyben    3590 Ft

               1000 ml-es tégelyben    5990 Ft