Aquaprevent-Ag ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű

Aquaprevent-Ag ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű
30 hónapig felhasználható, kinyitás után 12 hónapig
Új
Értékelés:

Cikkszám: 50

ÚJDONSÁG

Ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű

A védelem újabb vonala

AQUAPREVENT-Ag

50 ml

Elég 50 alkalomra

Különösen ajánljuk azoknak, akiknek a keze nem bírja az alkoholszárító hatását.

A készítmény használatakor a tiszta kezünkön kenjünk szét egyenletesen kb. egy babnyi mennyiségű krémet. A krém fél percen belül már nem látható a bőrön, de egy láthatatlan stabil filmréteget képez a kézen vagy az egyéb testfelületen, megfelelő védelmet adva a különböző kórokozókkal szemben.

A krém ezüst tartalma fény hatására folyamatosan szabadul fel biztosítva a megfelelő ezüst koncentrációt és így 4-5 órás védelmet biztosít a kézen.

A készítmény egy egyszerű langyos vizes kézmosással eltávolítható a kézen levő minden szennyeződéssel együtt.

Termékünk az ezüst régóta ismert és dokumentált baktérium, vírus és gombaölő hatását használja ki az egészségünk védelmébe, az ezüst mintegy 650 kórokozóra hat. Ezt a hatást már az ókorban is ismerték és alkalmazták. A föníciaiak ezüst edényben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet, hogy megvédjék a romlástól, de még a tej is megvédhető hosszú ideig, ha egy ezüstpénzt teszünk bele. Napjainkban a NASA, az űrhajósok vízkészletének tisztán tartására is ezüstöt használ. 

Jól ismert, hogy a mindennapos használati tárgyaink közül is sok rendelkezik ezüst bevonattal. Mosógép, mosogató gép, hűtő, sőt még wc ülőke is van ilyen. Ezek a tárgyak mind az egészségünk védelmét szolgálják.

Nagyon fontos tudni, hogy az ezüst hatásával szemben a korokozók nem tudnak rezisztenciát kialakítani. Így nagy biztonsággal korlátlan ideig használható az ezüst tartalmú készítmény.

Mi most egy olyan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy ezt a védelmet mindenhová magával viheti. A kezén vagy bármely más védeni kívánt testfelületén, amelyet az Aquapevent-Ag- vel beken.

A folyamatosan keletkező ezüst kolloid részecskék felszíni nagysága a finom eloszlás miatt rendkívül ideális és így a hatékonysága kiváló. Az ezüst gyakorlatilag atomi méretű és ez az alacsony nanométer, subnanométer biztosítja a kívánt hatást.

Mielőtt elmegy, otthonról soha ne felejtse bekenni a kezét!

A rendkívül különleges adagolási mód optimális egy nyomás egy adag és ezen kívül a termék maradék mentesen kinyerhető a tároló flakonból a belső pumpa segítségével.

Még több kedvezmény eléréséért ajáljuk, hogy lépjen be az Aquadragon Kft. Facebookon található klubjába!

Ár: 3 990 Ft Egységár: 3 990 Ft /ml
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!