Legújabb termékeink

Legújabb termékeink

Ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű 

 


 

Ezüst tartalmú láthatatlan kesztyű

A védelem újabb vonala

AQUAPREVENT-Ag

Elég 50 alkalomra

Különösen ajánljuk azoknak, akiknek a keze nem bírja az alkohol szárító hatását.

A készítmény használatakor a tiszta kezünkön kenjünk szét egyenletesen  egy adag krémet, amit az adagoló kiad egy nyomásra. A krém fél percen belül már nem látható a bőrön, de egy láthatatlan stabil filmréteget képez  megfelelő védelmet adva a különböző kórokozókkal szemben.

A krém ezüst tartalma fény hatására folyamatosan szabadul fel biztosítva a megfelelő ezüst koncentrációt és így 4-5 órás védelmet biztosít a különböző vírusok, baktériumok és gombák ellen.

A készítmény egy egyszerű langyos vizes kézmosással eltávolítható a kézen levő minden szennyeződéssel együtt. A védelem kézmosástól kézmosásig tart.

Termékünk az ezüst régóta ismert és dokumentált baktérium, vírus és gombaölő hatását használja ki az egészségünk védelmében. Az ezüst mintegy 650 kórokozóra hat. Ezt a hatást már az ókorban is ismerték és alkalmazták. A föníciaiak ezüst edényben tárolták az ivóvizet, bort, ecetet, hogy megvédjék a romlástól, de még a tej is megvédhető hosszú ideig, ha egy ezüstpénzt teszünk bele. Napjainkban a NASA az űrhajósok vízkészletének tisztán tartására is ezüstöt használ. 

Jól ismert, hogy a mindennapos használati tárgyaink közül is sok rendelkezik ezüst bevonattal. Mosógép, mosogató gép, hűtő, sőt még wc ülőke is van ilyen. Ezek a tárgyak mind az egészségünk védelmét szolgálják.

Nagyon fontos tudni, hogy az ezüst hatásával szemben a kórokozók nem tudnak rezisztenciát kialakítani, így nagy biztonsággal korlátlan ideig használható az ezüst tartalmú készítmény.

Mi most egy olyan lehetőséget kínálunk Önnek, hogy ezt a védelmet mindenhová magával viheti a kezén vagy bármely más védeni kívánt testfelületén, amelyet az Aquapevent-Ag- vel beken.

A folyamatosan keletkező ezüst kolloid részecskék felszíni nagysága a finom eloszlás miatt rendkívül ideális és így a hatékonysága kíváló. Az ezüst gyakorlatilag atomi méretű és ez az alacsony nanométer, subnanométer biztosítja a kívánt hatást.

Soha ne felejtse el bekenni a kezét mielőtt elmegy otthonról!

A rendkívüli airless csomagolás optimális adagolást biztosít és ezen kívül a termék maradék nélkül kinyerhető a  flakonból a belső pumpa segítségével.

 

 

Nemrégen két új termékkel bővült a Kaqun vízzel készült Aquaoxygén termék családunk.

AQUAOXYGÉN 24 órás sejtmegújító kézápoló krém

 

A készítmény hidratáló anyaga a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja és hosszabb időn keresztül ott tartja ezt a különleges vizet. A krém rendszeres használata megnöveli a kézbőr oxygén tartalmát, anyagcseréje megújul, kollagén szintézise emelkedik, visszakapja rugalmasságát, energiával teli, üde és friss lesz, a kézbőr száraz érzése tartósan megszűnik.

 

AQUAOXYGÉN 24 órás sejtmegújító intenzív szemránckrém

A krém magas oxygén tartalmú kaqun víz felhasználásával készül, magában hordozva annak minden előnyös tulajdonságát. A készítmény több támadáspontú hidratáló anyagai a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatják és hosszabb időn keresztül ott tartják ezt a különleges vizet.

A kezelés hatására a szemkörnyéki bőr oxygén tartalma nő,
anyagcseréje megújul, kollagén szintézise emelkedik, visszakapja rugalmasságát, energiával teli, üde és friss lesz, újra éli a fiatalság varázsát. Intenzíven csökken a ráncok száma és mélysége, a szem alatti karikák és duzzanat nagysága.
A krémet használjuk rendszeresen naponta 1-3 alkalommal vékonyan bekenve a szemkörnyéket.

A készítmény további előnye, hogy tartósítószert nem tartalmaz, így érzékeny bőrre is kiváló eredménnyel használható.

Minden bőrtípusra ajánljuk.