Kézkrém és testápolók

Bőrápolás, bőrvédelem
természetes gyógynövény kivonatos krémekkel

 

Kamillás kéz, köröm és testápoló krémek


  
Kutatásaink fontos része a kéz, köröm és a test bőrének megfelelő,
rendszeres  ápolása. A készítmények mindig frissen készített természetes kamilla kivonattal készülnek, melynek különleges, természetes összetevői hatékonyan ápolják, védik testünk és a kéz bőrét, valamint a körmöket.

Rendszeres használatával elkerülhető a kéz kellemetlen kiszáradása, csökkenti a gyulladásos folyamatokat. A bőrt bársonyosan simává, puhává teszi.

A készítményt megvásárolhatja 100, 120, 200, 500 ml-es kiszerelési nagyságba

Rendszeres használatát ajánljuk!

 

 

Körömvirágos, Calendulás kéz és testápoló krémek
 


Természetes, mindig frissen készített, igen hatékony körömvirág kivonatot tartalmaznak. A krémek könnyen és jól felszívódnak, hidratálják a bőrt. Segítik a sebek, kisebb égési sérülések gyógyulását, megszüntetik a gyulladásokat. A bőrt bársonyosan simává, puhává teszi, növeli ellenállását a környezeti ártalmakkal szemben.

 A terméket megvásárolhatja 100, 120, 200, 500 ml-es kiszerelési nagyságban.

Rendszeres használatát ajánljuk!

 

 

AQUAOXYGÉN 24 órás sejtmegújító kézápoló krém

Ez a különleges kaqun víz tartalmú 24 órás sejtmegújító kézkrém tartósítószert nem tartalmaz, ezzel is csökkentve az allergia veszélyét.

A készítmény hidratáló anyaga a bőr legmélyebb rétegeibe is eljuttatja és hosszabb időn keresztül ott tartja ezt a különleges vizet.

A krém rendszeres használata megnöveli a kézbőr oxygén tartalmát, anyagcseréje megújul, kollagén szintézise emelkedik, visszakapja rugalmasságát, energiával teli, üde és friss lesz, a kézbőr száraz érzése tartósan megszűnik.

Kiszerelési nagyság: 100 ml