A fogyás új távlatai

FOGYASZTÓ ÉS ALAKFORMÁLÓ, NARANCSBŐR ELLENI
KÉSZÍTMÉNYEK

                               
 FOGYI  KRÉM ÉS  ZSELÉ

 

Helyi fogyasztásra és
cellulitisz kezelésére alkalmazható készítmények.

 

A készítmények természetes hatóanyagai, úgy, mint az Alga laminaria,
Hedera helix, Rosmarinum officinalis vizes és alkoholos kivonatai, valamint olaja, mind-mind elősegítik, fokozzák a sejtek anyagcseréjét, erősen csökkentik a helyi nem kívánatos zsírlerakodásokat.

 A Hedera helix(Borostyán) vizes és alkoholos kivonatának kombinációja
gazdag triterpén szaponinokban, alfa-hederinben, mono és biszdezmozidokban. Ezek az anyagok a felerősített véráramba jutva növelik a sejtek anyagcseréjét és csökkentik a szövetekben pangó felesleges víz mennyiségét.

 Az Alga laminaria (tengeri alga kivonat) természetes szerves kötésben
levő jódtartalma, pótolva az esetleges jód hiányt, szintén megnöveli a
szervezet lebontó funkcióit. Tudnunk kell, hogy Magyarországon a legtöbb helyen az ivóvízben kevés a jód, amit a jódozott konyhasóval nem lehet megfelelően pótolni, így nagyon sok esetben az elhízások hátterében jód hiányt fedezhetünk fel. A jód mennyiségének növelése megindítja a szervezet lebontási folyamatait és megindul a zsírpárnák drámai csökkenése


  


  
A Rosmarinus officinalis olaj(Rozmaring olaj) erős antioxidáns hatású,
kávésav származékokat, rozmaringsavat, valamint egyéb flavonoidokat,
glikozidokat tartalmaz. Mindezek védik a sejteket a szabadgyökökkel szemben és javítják a cellulitiszes sejtek működését, normalizálják a bőrelváltozásokat.

Valamennyi hatás fokozására a készítmények különleges bőrfeszesítő
anyagot tartalmaznak, amely átmeneti bőrvörösséget, égő érzést okoz, növelve a vérátáramlásta kezelés helyén, javítva ezzel a sejtek oxigén ellátását és fokozva az anyagcserét.

 

A Fogyi krémet mély-meleg terápiára és masszírozásra, a Fogyi zselét
ultrahangos fogyasztásra javasoljuk. A készítmény vérbőséget okoz, a
kipirosodás mértéke és időtartama nagymértékben függ a bőr egyéni
érzékenységétől, ezért első használat előtt célszerű kis területen bőrpróbát végezni.

Figyelem! Használata után azonnal mossunk kezet!
A készítmény nyálkahártyára (szemkörnyék, száj, intim területek), sebes bőrre ne kerüljön! Szívbetegek és magas vérnyomásban szenvedők számára a készítmény nem ajánlott!

 

AKUPUNKTURÁS FOGYI BIOGÉL

A XXI. század kozmetikuma

 

A kolloidális fém aranyat tartalmazó akupunktúrás biogél a szervezet
célzott  reakciójának elérését – hasonlóképpen az ismert kínai aranytűkkel történő akupunktúrához – az ún. akupunktúrás pontok stimulációjával váltja ki vékony rétegben elhelyezve a megfelelő akupunktúrás pontokon.

Az emberi testen 365 ilyen pont van és ezek 12 akupunktúrás csatornára
oszthatók. Az akupunktúrás biogél képes helyettesíteni a klasszikus tűs
módszert, mivel a bőrnek különleges (a szokásosnál jóval erősebb)
vezetőképessége van az akupunktúrás pontokon, így a felhelyezett vékony aranyréteg, amely rendkívül jó vezető, tovább fokozza, növeli az energia áramlást ezeken a helyeken.

További előnyei a biogél használatának, hogy nem időigényes, nem helyhez vagy személyhez kötött, bárhol, bármikor, bárki alkalmazhatja.

Elsősorban a fülön végzett kezeléseket ajánljuk, mivel ezek gyorsabban
hatnak, mint a test bármely más részén végzett kezelések. A módszer az agyon keresztül a belső szervekre hat.


Készítményünket jelen leírásban fogyókúrás célra ajánljuk, de bármilyen hatás kiváltására alkalmas ugyanúgy, mint a tűk.

 Az akupunktúrás biogél a fül megfelelő pontjára helyezve csökkenti az
éhségérzetet, segít betartani a diétát,
kevesebb étellel is jóllakunk, enyhe vízhajtó hatású, kiüríti a szövetek között felhalmozódott fölösleges folyadékot és mérsékelten gyorsítja az alapanyagcserét.

Eljárás fogyókúra esetén: a gélt mindkét fül  megfelelő pontjára -a képen látható sárga jelzés-  helyezzük vékony rétegben reggel felkelés után. A kezelést napközben 3-4-szer ismételjük meg, de most már csak az egyik fülünket kezeljük a leírt módon, a jobbkezesek a jobb, a balkezesek a bal fülüket.

A fogyás mértéke átlagban heti egy-két kiló, ez egyénileg változó lehet. A fogyás során számítsunk egy megtorpanásra, úgynevezett fogyási platóra, ilyenkor hosszabb időn keresztül nem mozdul a mérleg nyelve a kevesebb táplálék bevitel ellenére sem. Ezen a szakaszon átjutva a szervezet megkezdi a fölhalmozott tartalékok felhasználását és megindul a további fogyás. A súlyvesztés mértékének ellenőrzését hetente
egyszer végezzük el. Ilyenkor ellenőrizzük a centiket is, a derék, csípő, comb körfogatot is, mert gyakran a körfogatok sokkal látványosabban apadnak, mint a kilók, különösen akkor, ha a diétát mozgással egészítjük ki. Nem feltétlenül szükséges tornázni, elegendő a napi fél,-egy órai séta is.

Sikeres fogyást kívánunk!