Ipari kéztisztítók.

                   
BŐRTISZTÍTÁS

 

A kézre vagy a testünkre került szennyeződés maradéknélküli gyors és kíméletes eltávolítása cégünk fő irányvonala a bőrtisztítás terén. Ennek érdekében készítményeinkben mindig alkalmazunk  „visszazsírzó” adalékokat, melyek megakadályozzák, hogy az erős, szennyeződés- eltávolító anyagok nagyon kiszárítsák  bőrünket.


Aquahand+Plus glicerines kéztisztító

Magas glicerintartalmú, pH semleges, környezet és bőrbarát dörzsanygot tartalmazó, kiváló tisztító hatású, ugyanakkor bőrkímélő folyékony szappan, mely alkalmas a különösen makacs szennyeződések eltávolítására is. Glicerin tartalma a bőrt puhítja,hidratálja, védi a
kiszáradástól. Kiválóan egészíti ki a bőrelővédő készítmények használatát.

 

 

Használatakor a piszkos, olajos kezet benedvesítjük, majd az Aquahand+plus kéztisztítóval bekenjük, eldörzsöljük, majd bő vízzel lemossuk.

                      
 

                      
Aquacitrus ipari kéztisztító narancsolajjal

Ebben a termékben teljes sikerrel egyesítettük az erős tisztító hatást a környezetkímélő természetes anyagokkal, méghozzá olyan formában, hogy a bőr teljes védelmét biztosítottuk.

A bőrtisztítás így kíméletes és mégis teljes értékű. A készítmény narancsolaj tartalma biztosítja a kiváló ipari tisztító hatást, pH semleges, dörzsanyaga erőteljes, mégis bőrkímélő.

A kéztisztítószer alkalmas a különösen makacs zsíros, grafitos, olajos, festékes szennyeződések eltávolítására. Az ipar bármely területén megállja   a helyét, de használható a háztartásokban is a szerelési munkák után, felújítások során.

Használatakor a piszkos, szennyezett kezet szárazon vagy benedvesítve dörzsöljük át Aquacitrus kéztisztítóval, majd víz fokozatos hozzáadásával a kezet tisztára mossuk.